marți, 24 ianuarie 2017

PIC la PALATUL COPIILOR I Alina Ion I Asociatia DACA




In cadrul EXPO DIABET, Targ de sanatate si nutritie, eveniment desfasurat la Palatul Copiilor, pe 12 iunie 2010, nu a lipsit Coltul Copiilor unde familiile, parintii copiilor au aflat informatii despre metode de educatie alternative pentru cresterea sanatoasa a copiilor, pentru o comunicare sanatoasa si relatii sanatoase in cadrul familiei dar si in scoala si in mediul extrascolar. Activitatile de interactive de Comunicare si Relationare sanatoasa precum si cele intergenerationale au fost in adevarat balsam pentru starea de bine in familie. Alina Ion, Asociatia DACA.


Ne reamintim cu placere cursurile si atelierele pe care le - am tinut pe durata acestui eveniment. Cursul de Comunicare Sanatoasa ne-a adus mai mult in atentie importanta congruentei: "ce gandesc - ce spun - ce fac" pentru mentinerea starii de echilibru.


Am constientizat cat este de importanta exprimarea gandurilor, emotiilor, sentimentelor precum si a creativitatii noastre. Exprimarea talentelor noastre si a resurselor interioare, daruirea de sine reprezinta sanatate curata.



In timpul Cursului si Atelierului de Comunicare Experientiala, parintii si copiii au avut si de aceasta data ocazia sa creeze conexiuni puternice si sa petreaca timp de calitate impreuna.


Copiii au creat povesti creative, atat individual cat si grup insufletind atmosfera cu imaginatia lor debordanta si cu veselia lor.


Vazand aceasta veselie si atmosfera de buna dispozitie si - a facut aparitia si Pic cel Calator care a venit cu in nor sa le ceara ajutor copiilor pentru a salva Tara Viselor. Iar acestia, dand nenumarate raspunsuri creative la intrebarile lui Pic, chiar asta au si facut. Au creat multe vise in timpul atelierului de Antrenarea inteligentelor multiple, astfel incat Tara Viselor sa nu mai dispara niciodata. Dupa atatea aventuri, copiii au plecat fericiti de la intalnirea noastra, mai intelepti, mai informati si, evident  pictati pe fata (sii...ups!...pe hainute)!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu