marți, 14 februarie 2017

COMUNICAREA PRIN IMAGINE I Alina Ion I Asociatia DACA





Prin parteneriatul cu Inspectoratul Scolar sector 2 si 3 am oferit cursuri si ateliere de Comunicare si Antrenarea Creativitatii elevilor din unele scoli din aceste sectoare si celor din Parlamentul Tinerilor. 

De asemenea, am organizat si evenimente/dezbateri adresate cadrelor didactice si elevilor precum ce la Cinema Studio unde, beneficiind si de colaborarea cu Uniunea Cineastilor din Romania, Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual, Fundatia "Filmul Romanesc", am dialogat pe urmatoarele teme:

Importanta sustinerii creativitatii elevilor, descoperirea si valorificarea potentialui creativ, consilierea vocationala si orientarea scolara si in cariera, modele de scoli creative, pedagogii alternative, construirea unei retele scolare pentru a realiza proiecte in parteneriat.

La finalul dialogului, copiii au vizionat "Aventurile lui PIN-PIN" omagiu adus celebrei regizoare si scenografe Luminita Cazacu,  ceea ce a reprezentat un motiv de conexiune si o alternativa pentru petrecerea timpului liber. 



Elevii au impartasit puncte de vedere la iesirea din sala de cinema, comunicarea dintre ei fiind realizata de aceasta data si prin intermediul filmului de animatie pentru copii.

Multumesc dnei Inspector Mihaela Iacoban, dnei Inspector Daniela Ionita, dlui. presedinte al  - Fundatiei "Filmul Romanesc"- prof.dr. Ion Vasile Neculae, dnelor invatatoare, colaboratorilor din acest proiect si copiilor!




Multumesc Fluxymedia  pentru profesionalism si pentru viziunea si strategia care m-au ajutat in organizarea materialelor si in transmiterea mesajelor mele in online, pentru implicarea in construirea Brandului Personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu