joi, 2 martie 2017

PACE !

ASOCIATIA "DACA" PENTRU PROGRESUL PERSONALITATII CREATOARE 
Furnizor de programe de educatie complementara si alternativa din 2007 

Darul Tau Aduce Pace


VIZIUNE: Iata acest copil inzestrat cu forta creatoare, mirat de propria putere. Din fericire el intalneste la timp ghidul potrivit spre realizarea de sine. Acesta ii deschide copilului si familiei sale noi orizonturi si le ofera sustinere prin cunoastere si afectivitate pe drumul dezvoltarii personale. Impreuna copilul-mentorul-parintii sunt o echipa.



Ei au satisfactia muncii lor si se bucura de roadele ei. Iata cum energia creatoare, bine calauzita, duce la realizarea de sine, la manifestarea potentialului, la armonie, succes, la recunostinta, la bucuria impartasirii darurilor si a iubirii, la pace!



MISIUNE: Sustinere in manifestarea potentialului creativ, in hranirea acelui “daca” interior, a spiritului si a curiozitatii, in implementarea unei educatii adaptata noilor generatii de copii si noilor paradigme.


SCOP: Afirmarea Personalitatii Creatoare.


MESAJ:          

                              Darul Tau


Aduce


                   Pace

 




DE CE ?

De ce să ne implicăm? De ce suntem alături de copii, de tineri, de familiile lor şi de profesori?  Răspunsul stă tot într-o intrebare: Dacă nu eu, atunci cine? Dacă nu noi, atunci cine? ... Facem aceste lucruri deoarece aşa suntem toţi - şi ei şi noi şi voi şi eu şi tu: sensibili, cu aspiraţii şi abilităţi înalte, creativi şi inteligenţi. Facem aceste lucruri deoarece creativitatea copiilor, inteligenţa lor creatoare, este un dar divin şi o comoară pe care nu ne mai putem permite să o pierdem sau să o lasam să fie distrusa prin ignoranţă. Personalitatea creatoare este o floare preţioasă care trebuie  înflorită şi ocrotită.

"O personalitate nu are decat doua posibilitati: sa valorifice intr-un sens noi, "personal", existenta sau sa restaureze normele " Mircea Eliade 

Darul Tau Aduce Pace

ASOCIATIA "DACA" PENTRU PROGRESUL PERSONALITATII CREATOARE 

Furnizor de programe de educatie complementara si alternativa din 2007 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu